Geslaagde minoractiviteit & kennismakingsborrel

Beste leden en geïnteresseerden, 

Vorige week vond onze allereerste activiteit plaats! Dit betrof de minoractiviteit met een aantal buitenlandse studenten gevolgd door een heerlijke kennismakingsborrel! 

De middag begon om 13.30, vanaf Avans liepen we naar Jan de Groot waar we mochten genieten van een klassieke Bossche Bol. Daarna mochten we een kijkje nemen in de Sint-Janskathedraal waar we 40 meter omhoog mochten klimmen om vervolgens te mogen genieten van de adembenemende skyline van Den Bosch. 

Na deze actieve middag was het tijd om een hapje te gaan eten. Hiervoor hebben we genoten van een heerlijke Italiaanse hap bij Happy Italy. Na zo’n hapje eten was het natuurlijk tijd voor een lekkere borrel. Hiervoor zijn we met een aantal leden bij elkaar gekomen om vervolgens Den Bosch in te gaan. Hier hebben we elkaar leren kennen onder het genot van een lekker drankje.  

Al met al was het een enorm geslaagde eerste activiteit en was het heel fijn in contact te zijn met de leden. Verder kijken we uit naar nog veel meer activiteiten die we gaan organiseren dit jaar! Mocht je enthousiast zijn geworden, wordt dan vooral lid!