Danée Linders

Voorzitter

Hi, Mijn naam is Danée Linders, ik ben 20 jaar en ik zit in mijn derde jaar van de studie Bedrijfskunde. Ik vind het enorm leuk om in contact te zijn met onze leden. Daarnaast ben ik erg gemotiveerd om als voorzitter de andere bestuursleden te ondersteunen. Dit zoals bij financiën, promotie en ledenwerving en het organiseren van activiteiten! Samen met de andere bestuursleden proberen we een zo divers mogelijk programma op te zetten met zowel formele als informele activiteiten. Hierdoor hopen wij zo veel mogelijk leden samen te brengen. Ik kijk ontzettend uit naar aankomend jaar, vol met leuke activiteiten! Hopelijk zie ik je snel tijdens deze activiteiten!

Joris Maij

Secretaris-Penningmeester

Hoi, mijn naam is Joris, 19 jaar en ik zit momenteel in het tweede jaar van de studie bedrijfskunde. Ik heb enorm veel zin om dit jaar veel leuke activiteiten te gaan organiseren! Dit schooljaar ga ik me bezig houden met de financiën van de vereniging. Verder ben ik fan van een drankje. Ik hoop jou snel te zien tijdens een van onze activiteiten!

Daniël van Uden

Promotie & Ledenwerving

Hoi, mijn naam is Daniël en ik zit momenteel in mijn eerste jaar van de opleiding Bedrijfskunde. Ik vind het leuk om het contact met de leden te onderhouden en daarnaast ben ik ook graag bezig met marketing, vandaar dat ik dit jaar de functie van Promotie & Ledenwerving op me neem. Samen met de andere bestuursleden gaan we een enorm tof jaar neerzetten en hopen we vele mooie activiteiten te mogen organiseren. Verder hou ik van goed eten en een lekker drankje kan daar natuurlijk niet bij ontbreken. Ik kijk er naar uit je snel te zien tijdens een activiteit!

Job Linders

Organisatie

Yow, mijn naam is Job Linders. Ik zit momenteel in mijn 2e jaar van Bedrijfskunde! Ik vind het een leuke uitdaging om boeiende activiteiten voor jullie te organiseren en daarbij nieuwe mensen te leren kennen. Samen met de rest van het bestuur gaan we er een top jaar van maken met activiteiten waarop we met veel vreugde terug kunnen kijken! Ben verder wel fan van een drankje en zweet deze alcohol ook gelijk uit m’n lichaam door fitness. 😉 Ik hoop jullie snel te zien bij een van onze activiteiten!

Sacha Verheul

Organisatie

Hallo, mijn naam is Sacha Verheul. Ik zit in het 1e jaar van de studie bedrijfskunde hier op Avans! Ik ben altijd al een ondernemend type geweest die graag m’n handen uit de mouwen steekt. Ik zal dan ook samen met Job verantwoordelijk zijn voor de organisatie van activiteiten die we in de verschillende blokken zullen hebben! Verder vind ik het leuk om lekker te borrelen en op vakantie te gaan. Hopelijk tot snel!