Aicha

Hi! Mijn naam is Aicha, ik ben 23 jaar en ik zit in mijn vierde jaar van de studie Bedrijfskunde. In het eerste jaar ben ik de uitdaging aangegaan als bestuurslid van MerCurious. Ik vind het leuk om het contact met de leden te onderhouden en als voorzitter bij allerlei dingen te ondersteunen zoals de administratie, financiën en de werving van nieuwe leden. Samen met de andere bestuursleden proberen we een zo divers mogelijk programma op te zetten om mensen samen te brengen. Verder kun je mij heel erg blij maken met lekker eten en dit is dan ook iets dat ik graag doe. Ik begin bijna elke dag met een gebakje. Hopelijk zie ik je snel tijdens een bedrijfsbezoek of een borrel!

Lisa julia

Hi! Mijn naam is Lisa-Julia Wijne. Ik ben 21 jaar oud en bevind mij momenteel in het derde studiejaar van Bedrijfskunde. Sinds april 2020 maak ik onderdeel uit van het bestuur van MerCurious. Dit jaar zal ik de functie van vicevoorzitter op mij nemen. Ik kan mij erg goed vinden in een bestuursfunctie, maar ik ben er ook zeker niet vies van om mijn handen uit de mouwen de steken.

De reden waarom ik mij destijds beschikbaar heb gesteld als bestuurslid is omdat ik wel houd van een uitdaging en graag nieuwe ervaringen op doe. Daarnaast is het een hele leerzame ervaring, zeker omdat wij nog altijd hard aan het groeien zijn en dus in een constant veranderende omgeving werken. Verder leer je diverse soorten mensen kennen die elkaar goed aan weten te vullen.

Een leuk weetje over mij: Als kind van zeven jaar was ik al te vinden achter het stuur van een trekker. Weliswaar niet op de openbare weg, maar in de boomgaard van mijn opa. Tot snel!

Aimée

Hi! Mijn naam is Aimée Staudt en ik ben 20 jaar. Momenteel zit ik in het derde studiejaar van de opleiding Bedrijfskunde. Vorig jaar ben ik lid geworden bij MerCurious omdat ik graag wat extra’s naast mijn studie wilde. MerCurious was hiervoor de perfecte gelegenheid, je leert nieuwe mensen kennen en er zijn leuke activiteiten die we afsluiten met een gezellige borrel. Vanaf dit jaar heb ik een plekje binnen het bestuur van MerCurious als communicatie en marketingmanager. Samen met een enorm leuke groep gaan we leuke activiteiten en borrels neerzetten. Ik ben altijd in voor een feestje en een gezellige borrel! Hopelijk zien we je snel!

Nona

Hi allemaal! Mijn naam is Nona aan den Toorn en ik ben 22 jaar. Ik zit op dit moment in leerjaar 2 van de opleiding Bedrijfskunde. Naast dat heb ik ook een plekje in het bestuur van de studievereniging als Secretaris /Penningmeester. Dit doe ik met heel veel plezier bij MerCurious, omdat je binnen deze vereniging een goede balans hebt tussen plezier en iets leren. Je neemt op deze manier toch die extra stap om je te onderscheiden van je medestudenten en iets moois neer te zetten met leuke maar vooral gemotiveerde mensen. Door die kwaliteiten maakt MerCurious echt het verschil voor mij. In de weekenden kan je mij vinden bij de Bijenkorf in Eindhoven, niet alleen om te werken maar vooral ook om te shoppen.

Aniek

HiHoi! Ik ben Aniek en ik ben 19 jaren jong. Op dit moment zit ik in het derde leerjaar van de opleiding Bedrijfskunde. Vanaf dit jaar ga ik het avontuur aan als commissielid activiteiten bij MerCurious. Ik wil graag nieuwe contacten leggen zowel binnen als buiten de opleiding en veel leuke activiteiten organiseren, daarom ben ik aangesloten bij de studievereniging. Een borrel lust ik wel en je zou me altijd wakker mogen maken voor een broodje carpaccio, sushi, chocola, ofja eigenlijk voor alles wel wat eetbaar is 😉

Elise

Hoii! Ik ben Elise, ik ben 19 jaar en ben eerste jaars student bedrijfskunde. Ik zit in de commissie activiteiten. Samen met 2 anderen. Wat we vooral moeten doen is het organiseren van activiteiten en bijvoorbeeld gastsprekers regelen. Ik ben bij MerCurious gegaan, omdat het net iets extra’s is naast de opleiding en je leert meer mensen van de opleiding kennen wat ook erg gezellig is. Vooral in Corona tijd als je niet veel mensen ziet van de opleiding is dat erg leuk! Een weetje over mijzelf: Ik heb nog nooit Harry Potter gekeken en dat wil ik zo houden.

Calle

Hoi ik ben Calle van Ekris 19 jaar. En ik maak onderdeel uit van het marketing team en om dan precies te zijn de feestcommissie. Ik ga voor de gaafste en leukste borrels binnen bedrijfskunde zorgen. Op dit moment zit ik in mijn derde studiejaar, ik kom bij MerCurious omdat ik graag deel week uitmaken van dit fantastische team. Iets grappigs over mij, ik hou wel van een borrel, en ben vaak op het water te vinden.

Milan

Hallo daar! Ik ben Milan Vercauteren. Een 20-jarige gast in het derde jaar van de studie Bedrijfskunde. Na mijn bestuursjaar bij Businessclub Eigenaardig afgelopen jaar, wilde ik mijn studentenavontuur voortzetten! Hierdoor heb ik ervoor gekozen om bij SV Mercurious als commissie marketing en commissie feest te werk te gaan. Hier ga ik het aankomende jaar samen met mijn team een top resultaat neerzetten!

Ik vind dat de studententijd een knaller van je leven moet zijn! Haal er daarom ook alles uit wat erin zit! Dit is mijn reden geweest om me in het begin van 2021 aan te sluiten als lid bij de studievereniging. Ik vind het een geweldig avontuur waar je je buiten de studie enorm kan ontwikkelen en je je netwerk kan laten groeien door alle nieuwe mensen die je ontmoet.

Fun facts over mij zijn: Dat ik met weinig slaap goed overweg kan en het daarom al vaak overbodig vindt… En dat ik vaak aan de Zeeuwse kust te vinden ben!

Genoeg over mij! Ik hoop jullie snel te zien zodat we met een borrel kunnen proosten!

Myrthe

Heyhoi, ik ben Myrthe Ruijs, ik ben 19 jaar en ik ben derde jaars studente bedrijfskunde.

Ik maak onderdeel uit van de activiteiten commissie. Hier ga ik samen met Elise en Aniek zorgen voor superleuke activiteiten!

Ik ben bij MerCurious gegaan omdat ik op zoek was naar iets extra’s naast mijn studie en natuurlijk voor de gezelligheid!

Verder ben ik graag in Boet de kroeg in Geffen, waar ik mijn favoriete spel ‘wie is de wodka’ speel.

Lieke

Hey jij! Ik ben Lieke, 19 jaar en zit in het derde jaar van mijn studie Bedrijfskunde. Aankomend jaar ga ik deel uitmaken van de Marketing Commissie. Samen met het team ga ik voor jou hele toffe dingen creëren! Ik kom bij MerCurious, omdat ik graag nieuwe contacten wil leggen en ook vanwege alle gezelligheid binnen de vereniging! Leuk weetje: in het weekend bedien ik alle gasten van de lekkerste pannenkoeken uit de regio. Hopelijk zie ik je snel!